Persoonlijke Ontwikkeling     Sip Kruze  
     

Personal Coaching

Personal coaching is persoonlijke begeleiding voor individuen die op zoek zijn naar reflectie en antwoorden. Als coach spiegel ik, stuur, geef suggesties of luistert alleen maar naar vragen en verhalen van medewerkers. De persoonlijke groei en eigen ontwikkeling zijn daarbij altijd uitgangspunt. De coach kan de start zijn van een effectief veranderingsproces.

Een ondernemer is gebaat bij een continue proces van reflecteren; idee?n en denkwijzen spiegelen met iemand van buiten de organisatie. Bij mij kan dit in een ??n op ??n gesprek waarin op een vertrouwelijke manier wordt ingegaan op de vragen die er zijn. Waar wilt u naar toe? Hoe wilt u daar komen? Hoe staat u zelf in dit proces en wat doet het met u? Personal coaching geeft inzicht in uw wensen, behoeften en mogelijkheden. Het gaat om het leren ontwikkelen van een brede blik op uw eigen activiteiten. Inzicht in uw eigen kwaliteiten en tekortkomingen zijn de basis voor een effectieve verandering. Coaching zorgt voor rust, ruimte, overzicht en structuur.

Door het ongenoemde te benoemen en alles bespreekbaar te maken in een veilige en vertrouwde sfeer, is er ruimte voor voortgang. Personal coaching is, naast de mogelijkheid van frequente afstemming met de personal coach, vooral effectief op momenten dat u merkt dat uw acties niet het resultaat hebben dat u voor ogen heeft. Coaching is ??n van de meest effectieve middelen om het rendement van verandering en besluitvorming te verhogen. Mijn ervaring en opleiding zorgen mede voor mijn deskundigheid.

Coachen is balanceren op een dun koord en meer dan het toepassen van technieken. Het is samen met u antwoorden vinden op de vragen die voor u belangrijk zijn.

Contact
Sip Kruze
Sanderij 21
7491 GX Delden
tel: 06 51 42 15 14
email: Sip@kruze.nl

KvK  06061294
BTW 020057040B01

Copyright Sip Kruze, realisatie website www.datafact.nl